HOOGEVEEN – Het team Geralda is een groep enthousiaste lopers die de samenloop voor hoop Hoogeveen gaan wandelen op 5 en 6 juli bij het Paviljoen Nijstad aan de Koedijk 8. Daarnaast willen zij zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker.

[video_lightbox_youtube video_id=”UCwVUH9EdkY” width=”1024″ height=”576″ anchor=”Video SamenLoop voor Hoop”]

Hiervoor organiseren het team Geralda op zaterdag 15 juni een actie dag, in en om het MFC de Magneet aan de Grote beer 20. Hier zal ook gewandeld kunnen worden. Voor de liefhebbers zijn er namelijk twee routes uitgezet een van 5 en 10 kilometer. Kosten € 5 inclusief consumptie (starten tussen 12.00 -14.00 uur)

Verder zal er die dag een rommelmarkt/ braderie zijn met allerlei activiteiten zoals verlotingen, een springkussen voor de kids, je kunt je ook laten schminken, kaarsenzakken versieren en fotobooth. De activiteiten beginnen vanaf 12.00 uur. Een hapje en een drankje zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

De avond wordt afgesloten met muziek. De entree van de avond is € 5 en begint om 20.00 uur tot 23.00 uur. De opbrengst van deze dag gaat in zijn geheel naar het KWF.

Voor meer info: samenlopensamenhopen@gmail.com

Donatie kunnen via deze pagina

Geef een reactie