Hoogeveen – In een volle H.Z.V.V kantine op het sportpark Bentinckspark presenteerde H.Z.Z.V afgelopen vrijdag hun Heren 1 en vrouwen 1 selectie.IMG_0268-bewerkt

Niels Dijkhuizen, bekend als presentator van TV Drenthe, stelde de sponsoren, spelers en speelsters op een humoristische en professionele manier voor aan de aanwezigen. Alle spelers kregen een aantal vragen voorgeschoteld en ook de aanwezige hoofdsponsors kregen de gelegenheid zich te presenteren.

Na het voorstellen was er gelegenheid om een drankje te nuttigen. Na de korte pauze hield Niels nog een interview met voorzitter Jan Stam, hoofdsponsor André Bouwmeester van AB Bouw, Erik-Jan Kreuze van de business club H.Z.V.V Onderneemt en de trainers Lodewijk Danser (dames 1) en Karlo Meppelink (heren 1).

De avond werd afgesloten met de presentatie van de H.Z.V.V Presentatiegids 2015-2016. Eduard van der Goes (PR H.Z.V.V) overhandigde de gids aan voorzitter Jan Stam. De avond werd afgesloten met een drankje en het doorbladeren van de nieuwe Presentatiegids.

Foto Jochem van der Weg

Door Henk Boer

Geef een reactie