HOOGEVEEN – Op vrijdag 15 juni wordt het tegel-gedichtenpad geopend in Winkelcentrum de Weide. De tegelgedichten liggen allemaal in het winkelcentrum in de Weide en zijn geschreven door kinderen, met hetzelfde thema als het reeds bestaande gedichtenpad: de Wijde Weide.

De officiële opening van het tegel-gedichtenpad vindt plaats op 15 juni om 15.00 uur door het leggen van de 15e tegel met gedicht als openingshandeling. De Zoembus zal aanwezig zijn met allerlei speel- en spelactiviteiten en er is een stoepkrijt tekenwedstrijd. Boekhandel Bruna zorgt voor een mooi prijzenpakket voor de maker van de mooiste stoepkrijttekening en Snackbar Karst deelt een ijsje uit aan de deelnemende tekenaars.

Het tegel-gedichtenpad is een initiatief van leerlingen van basisschool ’t Kofschip en ‘t Kienholt uit de Weide/Erflanden in samenwerking met kunstenares Delia Bremer en De Smederijen van Hoogeveen.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


%d bloggers liken dit: