HOOGEVEEN – Nu een corona-proof opening op de nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 172a Hoogeveen!

Op 28 januari van 11:00 tot 16:00 uur.
Het Geloof-centrum gaat die dag warme chocomelk aanbieden en delen leuke bemoedigingen uit! Tevens is er koek en soepie (erwtensoep) en andere lekkernijen te koop.

De doelstelling van het Geloof-centrum is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ze bieden dagelijks ondersteuning doormiddel van maatschappelijke zorg, zowel op geestelijk-, sociaal en lichamelijk gebied of je nu geld hebt of niet, wat voor huidskleur of geloofsovertuiging je ook hebt, Iedereen heeft recht op hulp.

Zij werken niet met wachtlijsten en hebben het nu in deze tijd drukker als ooit omdat eenzaamheid en depressiviteit nu meer opspelen. The Treasure is er voor alle mensen om weer een doel in het leven te krijgen, d.m.v. muziekles, paardentherapie enz., op eenvoudige wijze aan jong en oud. Mensen kunnen hier vrijwillig aan het werk, krijgen coaching om gaven en talenten te ontwikkelen en steviger in hun schoenen te staan in de maatschappij.

Het centrum krijgt geen subsidie van de overheid, daarom brengt deze locatie daarnaast geld in het laadje om de kosten te dekken van alle gratis hulp die wij verlenen en activiteiten die wij aanbieden.

Voor de klant! U kunt dagelijks op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 16:00 uur heerlijke nootjes, koffie to go en heerlijk snacks afhalen en vers gebakken taart en vlaai op bestelling. Tevens bieden wij corona-proof muziekles, muziek instrumenten en benodigdheden op afhaal of bezorging!! En u steunt daarmee dus ook nog een goed doel!!

Locatie: Hoofdstraat 172a Hoogeveen. Email infothetreasure@gmail.com of ons bellen op nummer Mobiel 06-44945414 op onze openingstijden. www.thetreasure.nl En als regels het weer toestaan heeft het centrum een heerlijke High tea op 13 feb 2021.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: