HOOGEVEEN – Depressie, alcoholverslaving, drugsverslaving, slaapstoornissen en hart- en vaatziekten zijn veelal de gevolgen van eenzaamheid. The Treasure uit Hoogeveen komt in actie tegen eenzaamheid, door een benefietmiddag/avond te organiseren waarbij geld wordt ingezameld om deze doelgroep te kunnen helpen. Het benefiet vindt plaats op vrijdag 30 augustus 2019 tussen 16.00 en 21.00 uur in het Henny Huisman Museum aan de Buitenvaart 2105 in Hoogeveen.

Eenzaamheid vindt plaats bij ouderen en bij jongeren. The Treasure heeft een centrum opgericht aan de van Echtenstraat 16 in Hoogeveen. Hier kunnen mensen volledig zichzelf zijn. The Treasure is een plaats waar mensen tot rust kunnen komen en volledig kunnen herstellen, een plaats voor relatie en creativiteit. Het is opvallend dat steeds minder mensen naar elkaar omkijken. Naast het doel van deze actie hopen vrijwilligers van The Treasure ook andere mensen te stimuleren om meer naar elkaar om te kijken.

Iedereen is van harte uitgenodigd om het benefiet bij te wonen. Neem vooral ook vrienden en familie mee. De toegang, een hapje en een drankje zijn gratis. Middels een gevarieerd programma met zang, (live) muziek, voorstellingen, mini-playbackshow, playbackshow voor volwassenen en een veiling bent u verzekerd van een gezellige middag / avond. Voor de playbackshow zijn wij nog op zoek naar deelnemers in alle leeftijdscategorieën. Wilt u/jij meedoen? Stuur dan een e-mailbericht naar infothetreasure@gmail.com. Financiën worden geheel ten doel gesteld aan eenzame mensen.

Door Henk Boer

Geef een reactie