Wij doen weer leuke acties met de PULLENDAGEN deze Pullendag donderdag 10 augustus staat in teken van sport.

Wij doen leuke acties en activiteiten ook tijden de PULLENDAGEN om geld in te zamelen voor al onze projecten. The Treasure is een onderdeel van Stichting We make a difference en samen met elkaar maken we verschil in de levens van vele mensen in en rondom Hoogeveen!

Ben je nieuwsgierig geworden over wat we doen kom dan eens een kijkje nemen bij ons pand The Treasure aan de van Echtenstraat 16 in Hoogeveen. Binnenkort worden onze activiteiten uitgebreid ook naar andere plaatsen houd onze website in de gaten voor alle leuke weetjes en nieuwtjes www.wemakeadifference.nl

Pullendag Actie!! deze week is nogmaals: 2e broodje hamburger gratis.
Tevens hebben wij blik gooien, rad van fortuin (altijd prijs) en een loterij met leuke prijzen, leuke spulletjes in de verkoop en nog veel meer. Kom dus gezellig naar The Treasure! Hieronder is een bon die u donderdag 10 augustus bij ons kunt inleveren voor een 2e broodje hamburger gratis.

Een gedachte over “The-Treasure houd weer een actie op Pullendag 3”
  1. hoe veel jongeren van af beginnende puberleeftijden zijn er al benadert met eht levende evangelie na half november 2020 deze eeuw in hoogeveen?via revive nieuwsbrieven op internet kwamen er vorig jaar zomer vele honderden enhonderden tot bekering tijdens evangelisatie op straat midden in amsterdam bij het cs station en op de dam in amsterdam daar er nu veel veranderingen zijn ben ik ook benieuwd hoed at in hoogeveen is op dit molment.afzender johnny otten 0682579579 ook sms berichten.

Geef een reactie