HOOGEVEEN – Hier een update over de benefietavond georganiseerd door The Treasure, in samenwerking met de VUE Hoogeveen deze is verplaatst naar 28 maart in The White Box , VUE Cinema’s Hoogeveen.

Deze avond is er om samen de handen in één te slaan om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Vele jongeren, volwassenen en ouderen voelen zich vaak eenzaam in deze wereld, maar in het pand van The Treasure (aan de van Echtenstraat 16, Hoogeveen) wordt hier iets aan gedaan. Er is hier een team van fulltime vrijwilligers die zich inzetten voor de buurt in Hoogeveen. Er wordt wekelijks met vele mensen een praatje gemaakt, een luisterend oor geboden en ervoor gezorgd dat iedereen in de straat het gevoel krijgt dat hij of zij er mag zijn. Ze organiseren leuke activiteiten voor jong en oud zoals tekencursussen, schildercursussen, computerlessen, muziekmiddagen, gamemiddagen, jongerenavonden en nog tal van andere levendige projecten. Op deze manier zien ze dat de mensen uit de buurt elkaar weer zien, spreken en weer met elkaar verbonden raken.

Aanstaande 28 Maart is de benefietavond die u niet wil missen. Tijdens deze avond willen wij geld ophalen om nieuwe projecten op te starten voor de hang jongeren in Hoogeveen en eenzame ouderen. Wij hebben een uniek project om deze problematiek blijvend tegen te kunnen gaan. Om zo ook jong en oud weer bij elkaar te brengen en toekomstperspectief te bieden.

Help ons mee om deze strijd aan te gaan. We hebben 100.000 euro nodig om dit plan te realiseren. Op deze avond is er een luxe diner, een optreden van een bekend artiest en er zal een unieke veiling plaatsvinden gesponsord door verschillende bedrijven in en rondom Hoogeveen o.a. Hans Jutstra Woninginrichting, Welkoop, Restaurant Fly & Food, Loman juwelier, Menze Rietema Construction, Q en Q Baitproducts, tevens heeft een anonieme sponsor prachtige Litho’s van Dali gesponsord en zo nog veel meer unieke items. Tickets kosten €125,- Reserveer nu op: www.thetreasure.nl of bel/app naar: 06-19642692

Geef een reactie