Theater te Water speelt op 13 december het stuk ‘De Grote Schok’ in Het Podium te Hoogeveen. Dat het hier niet om zomaar een theatervoorstelling gaat, bleek onlangs wel in het Dagblad van het Noorden. ‘De Grote Schok’ kreeg in het blad een recensie met een waardering van liefst vijf sterren. Voor de voorstelling in Hoogeveen zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Artistiek leider, schrijver, regisseur Just Vink schreef en regisseerde De Grote Schok. De nieuwe spelersploeg bestaat uit Anouk Faasse, Riemy Fischer, Bobbie de Laet, Wytse de Vries, Jorn Jellema en Toshi de Vogel.

De Grote schok is een voorstelling over gewone mensen die speelt tegen het ongewone decor van de aardbevingen. Een huisje, een vrouwtje, scheuren in de muur en een bezoeker. Romantische gebeurtenissen en journalistieke bemoeienis. Politieke beslommeringen en het nemen, NAM, genomen. Aan Kerkepad 15 botsen de privélevens met het beven van de grond, zal de buurman hulp verlenen en komen bejaarden uit de kast. In een wirwar van gebeurtenissen probeert Stijntje het hoofd boven water te houden. Lukt het haar of wordt het een drama? Is zij aardbevingsbestendig en redt zij het in De Grote Schok?

Activiteit De Grote Schok door Theater te Water
Locatie Het Podium Schutsraat 43 Hoogeveen
Zaal open 20.00
Aanvang 20.30
Entree voorverkoop 12.50/ aan de deur 15,-

Meer info www.hetpodium.nl of 0528 275355

Door Henk Boer

Geef een reactie