HOOGEVEEN – Het radioprogramma Theetijd zoekt oud-bewoners van de zusterflat De Koppeling, die op het terrein van ziekenhuis Bethesda stond. Het programma wil een speciale uitzending maken over de verhalen van de mensen die in de flat hebben gewoond of gewerkt.

De zusterflat wordt binnenkort gesloopt en daarmee verdwijnt een stukje geschiedenis van het ziekenhuis en het verpleeghuis. Veel medewerkers in de zorg zijn hier begonnen en hebben hier mooie of spannende dingen meegemaakt. Het zou zonde zijn als die verhalen verloren gaan. Daarom wil Theetijd graag in contact komen met mensen die hun ervaringen willen delen in een twee uur durend programma.

Heb je in de zusterflat gewoond of gewerkt, of ken je iemand die dat heeft gedaan? Meld je dan aan via radiohoogeveentheetijd@outlook.com. Dan krijg je een uitnodiging voor de uitzending, die nog gepland moet worden.

Theetijd is een programma van Radio Hoogeveen dat elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur wordt uitgezonden. De herhaling is op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur. Je kunt Radio Hoogeveen beluisteren via de ether op 106.8FM, via Ziggo op kanaal 914 en KPN op kanaal 1171 en via radiohoogeveen.nl.

Geef een reactie