HOOGEVEEN – Op woensdag 5 februari aanstaande is het Ouder& Kind Café Hoogeveen weer geopend. Op deze ochtend is het thema Samen spelen met je kind. Onder het genot van een kopje koffie of thee, en iets te drinken voor de kinderen, gezellig samen spelen, speeltips krijgen en ideeën uitwisselen. Twee medewerkers van VVE&O geven een interactieve presentatie. Schuif gezellig aan. Aanmelden is niet nodig.

Het Ouder & Kind Café is iedere eerste woensdag van de maand geopend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Ouders en aanstaande ouders zijn van harte welkom met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer. Voor kinderen is er ruimte om te spelen, dus breng ze gerust mee.

Het Ouder & Kind Café is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van het Ouder & Kind Café of op www.jongeoudershoogeveen.nl.

Geef een reactie