HOLLANDSCHEVELD – Dit jaar kon de activiteiten commissie T’Hoekie, uit Hollandscheveld hun Traditie weer in ere herstellen. Na twee jaar geen jaarmarkt te hebben gehouden. Was er afgelopen zaterdag tegen 10.00 uur weer een jaarmarkt aan het Hoekje.

De activiteiten commissie vertelde dat er een grote animo was. Tegen 9.00 uur werd de jaarmarkt al goed bezocht. Met een variatie aan producten, probeerden de koopmanslieden en ambachtslieden hun waar aan de man of vrouw te brengen.

Voor de kinderen was er een rommelmarkt georganiseerd aan het Zuideropgaande van Hollandscheveld. Bij het parkeerterrein van de Coöp supermarkt. Een podium. Waar onder andere het koor de Schorremorries uit Hollandscheveld hun muzikale klanken lieten horen. Een kermis met natuurlijk de schiettent met de botsautootjes. En voor de groteren de zweefmolen. Met voor de kleineren eentjes vissen. en dit alles achter de Hervormde kerk.

Met de over volle terrassen en het mooie weer wat het een geslaagde jaarmarkt.

Het team van Koopman op pad, maakte een videoverslag, voor hun gelijknamige rubriek. Kijk hier voor op hun website www.koopmanoppad.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie