De organisatie van het enige Drentse Fietsevenement deze zomer, Trappen Happen en Stappen, biedt vanwege de vele vragen nogmaals twee verkoopdagen aan. Deelnemers kunnen op dinsdag 4 en dinsdag 11 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur kaarten kopen bij PUNT H (Hoofdstraat 17 a).

‘Er zijn toch heel wat mensen die het lastig of onhandig vinden om via onze website tickets te kopen. Daarom nog twee verkoopdagen, want vanwege de Corona maatregelen moeten deelnemers zich vooraf aanmelden’, aldus de organisatie. En de verkoop loopt voorspoedig, want ruim 50% van de beschikbare kaarten is inmiddels verkocht en enkele tijdsblokken zitten zelfs al vol. ‘Wij raden mensen die graag willen meefietsen dan ook aan om gauw een kaartje te kopen, want vol is echt vol dit jaar’.

Trappen Happen en Stappen
Trappen Happen en Stappen is een tweedaags fietsevenement voor jong en oud in en rond de gemeente Hoogeveen. De start is in de tuin bij theater de Tamboer en deelnemers kunnen een 30 of 40 kilometer route fietsen. Onderweg zijn er lekkere hapjes, muzikaal vermaak en theater.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: