PESSE – Ontmoetingscentrum De Wenning in Pesse is komend weekend weer het decor van de Gepa open darttoernooien. Zondag 26 januari staat alweer de tiende editie van het Gepa Open Koppeldartstoernooi op het programma, terwijl vrijdagavond 24 januari voor de derde keer het singletoernooi wordt gehouden. Aan de darttoernooien kan iedereen deelnemen die darten als hobby heeft of voor de lol af en toe pijltjes gooit. Voor de darters, maar ook voor Pesse is het een evenement waar ieder jaar naar uitgekeken wordt.

Op vrijdag worden de deelnemers verwacht om uiterlijk 19.30 uur en start het toernooi om 19.45 uur en op zondag worden de koppels uiterlijk om 12.45 uur verwacht, zodat het toernooi om 13.00 uur kan beginnen. Er wordt gespeeld op professionele dartbanen. Op zowel vrijdag als zondag wordt gestart met poules, waarna een winnaarsronde en verliezers ronde volgt. Daardoor speelt iedereen meerdere wedstrijden.

Prijzengeld
Het inschrijfgeld voor het Gepa Open bedraagt 10 euro voor het singletoernooi op vrijdag en 15 euro per koppel voor het toernooi op zondag. Op vrijdag bedraagt de eerste prijs 200 euro. Op zondag bij het koppeltoernooi hebben we in totaal 22 prijzen en 1550 euro gegarandeerd! De winnaar mag 400 euro in ontvangst nemen.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via www.gepaopen.nl. Er is plaats voor 64 singles en koppels.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: