Bibliotheek Hoogeveen

Tienerboekje van Tabita voordewind

Tekst: Sieberen Voordewind HOOGEVEEN. Van Tabita Voordewind is het tienerboekje: “ROOS” uitgegeven, dat ze 11 jaar geleden geschreven heeft toen ze 11 jaar was.

Het verhaal gaat over het meisje Roos, dat allerlei dingen beleeft, zoals het ongeluk van haar vriendje. Tabita Nathalie Joyce, zoals haar volledige naam is, is in Hoogeveen geboren en getogen en met veel plezier met het schrijven van verhalen begonnen toen ze een tiener was. Haar wens was toen al om net als haar vader boeken te schrijven. Achter één van haar verhalen schreef ze: “Ik hoop dat jullie mijn boeken leuk zullen vinden.”

Inmiddels heeft Tabita in de bibliotheek in Hoogeveen het blijde nieuws gehoord, dat het door haar geschreven boekje in de bibliotheek ligt, en wel bij de C KLASSE (Makkelijk te lezen kinderboek zonder geweld). Het boekje: “ROOS,” met het ISBN-nummer: 9789402164176, is uitgegeven via Brave New Books en te bestellen via bol.com en de boekhandels.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...