HOOGEVEEN – De route volgt een gedeelte van de lijn De Weide en gaat tijdens de Pulledagen over de Van Limburg Stirumstraat. De haltes Jan Dekkerstraat, Het Haagje en De Schutstraat vervallen tijdens de Pulledagen.

Als u de route vanaf het station neemt dan wordt de halte Kortwijkstraat op een later moment aangedaan. Rijdt u vanaf WC De Grote Beer dan zal De Bij eerder dan gebruikelijk bij de Halte Kortwijkstraat zijn. Verdel zal de bus zoveel mogelijk volgens de gebruikelijke tijden rijden.

Meer informatie kunt bij de chauffeurs terecht of belt u met de klantenservice van Taxi Dorenbos via 0593-200900 (bereikbaar op tijden dat De Bij rijdt). De pulledagen zijn dit jaar op donderdag 19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus.

Bron: gemeente Hoogeveen

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: