Hoogeveen – U kunt ook deze laatste zaterdag van de maand, zaterdag 29 oktober, weer terecht bij het Repair Café Hoogeveen met kapotte elektrische apparaten, kleding, elektrisch gereedschap, speelgoed etc. om samen met een vrijwilliger te proberen het artikel te repareren.

160730-rc_10-ingezoomd

‘We kunnen niet alles repareren natuurlijk, maar het is zonde iets weg te gooien, terwijl het misschien maar om een zekeringetje gaat of een losse naad die gestikt kan worden’ zegt Rieneke, één van de vrijwilligers van het Repair Café. Wilt u niet meer dan twee – schone – dingen meenemen? En als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis al verwijderen als het u niet lukt zelf een nieuwe rits in te zetten?

Van 11 tot 1 is een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Neemt u s.v.p. gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee voor het geval dat nodig mocht zijn. Monitoren kunnen wij helaas niet repareren.

I.v.m. het vertrek van één van de vrijwilligers is Repair Café Hoogeveen op zoek naar een vrijwilliger met veel elektronicakennis en -ervaring, zodat wij klanten met elektrische huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, cd-spelers, videorecorders, platenspelers etc. nog beter van dienst kunnen zijn. Heeft u interesse, neem dan s.v.p. contact op met Henk Schoenmaker van Repair Café Hoogeveen via info@repaircafe-hoogeveen.nl. Of kom eens langs op de laatste zaterdag van de maand om een indruk te krijgen en kennis te maken.

Graag tot zaterdag 29 oktober van 11 tot half 4 in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen!

Door Henk Boer

Geef een reactie