HOOGEVEEN – De eerste Hoogeveen TV Online Bingo is een groot succes geworden. Zo’n 150 deelnemers zaten vrijdagavond met hun bingokaarten voor de buis. De avond was er één in een reeks van activiteiten die VV Hoogeveen en Hoogeveen TV organiseren in deze tijden waarin activiteiten op de club fysiek niet mogelijk zijn.

“De respons was groot”, vertelt Rob Klooster, die samen met Gerjo Stegeman de activiteiten organiseert en presenteert. “Het aantal leden, maar ook niet-leden, dat meedeed overtrof onze verwachtingen. Na de Pub Quiz van een aantal weken terug lijkt de belangstelling dan ook verder te groeien. Het de steun van de diverse sponsoren was enorm. Er ontstonden telkens nieuwe, spontane acties.”

Voor de twee organisatoren zijn het wel intensieve avonden. “Door alle beperkingen moeten we het met z’n tweeën doen. Dat houdt in dat we zelf moeten filmen, regisseren, presenteren en ondertussen ook alle prijswinnaars moeten bijhouden. Het enthousiasme en de reacties van de deelnemers vergoed echter alles. Het geeft je een enorme boost.” Jurrie Santing ging er vrijdagavond uiteindelijk met de hoofdprijs, een 55 inch HD TV, vandoor.

Hoogeveen – Ajax
Met de Online Bingo zit het er nog niet op voor dit jaar. “We hebben tot de jaarwisseling nog twee activiteiten”, vult Gerjo Stegeman aan. “Tweede Kerstdag zenden we vanaf 14.00 uur de wedstrijd Hoogeveen – Ajax uit 2001 in z’n geheel uit, inclusief beelden die vooraf waren gemaakt. Het was de afscheidswedstrijd van Henri Reinders en bij Ajax schitterde een jonge Zlatan Ibrahimovic.”

Woensdag 30 december sluit men het jaar af. “Dan komen we met de Hoogeveen TV Einde jaar avond. Het wordt dan een avond met opnieuw veel vermaak. Zo hebben we een Rad van Avontuur, een nieuwsquiz met positieve feiten uit 2020, nieuwjaarswensen van kijkers, het doelpunt van het jaar en iets voor de jeugd. Het moet een echte familieavond worden, waar ook niet leden van harte welkom zijn. Ook dan hebben we weer prachtige prijzen, waaronder een iPhone 12.”

Door Henk Boer

Geef een reactie