HOOGEVEEN –  Ab Peters, Bert Mulderij, Klaas Schaper, Marco Schonewille, Martin Jutstra en Maurice Veld gaan twee ambulances, die in zeer goede staat zijn, afleveren in Gambia. Vaak zie je dat een product uit gefaseerd wordt in de derde wereld.

Dat is niet wat zie willen. ‘We willen producten afleveren die nog jarenlang een bijdrage kunnen leveren. Aan het welzijn van de mensen in Gambia’ Daarom wordt er voor gekozen om twee goede ambulances aan te schaffen. Die voorzien zijn van goedwerkende apparatuur. Daarnaast schaffen we een kwalitatief goed voertuig aan dat dienst gaat doen als facilitair voertuig voor het General Hospital Kanifing.

Een van de ambulances leveren zij aan Riders For Health, om in te zetten waar zij dat noodzakelijk achten. De tweede ambulance doneert het team, samen met het facilitaire voertuig aan General Hospital Kanifing. Het facilitaire voertuig wordt gebruikt. Voor aan- en afvoer van medicijnen. Vanuit het centrale depot. Daarnaast gebruiken ze dit voertuig voor het verdelen van hulpmiddelen of het vervoeren van artsen naar een andere kliniek.

Zo moet er onder meer nog heel wat geld worden ingezameld, meer dan 100.000 euro. U kunt doneren op Tour du gambia

voor meer informatie: https://www.tourdugambia.nl/ons-project/

Geef een reactie