Hoogeveen – In september van 2014 opende Tourist Info Hoogeveen in Punt H haar deuren. Sinds de opening hebben er al diverse activiteiten en acties plaatsgevonden.

De Tourist Info met de vrijwilligers zijn klaar om dit seizoen alle toeristen uit binnen en buitenland maar ook inwoners uit de omgeving te ontvangen en te voorzien van alle gewenste informatie en verrassende tips over de regio Zuidwest Drenthe.knooppunt-h

Het gastvrije team van vrijwilligers heet u van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Bezoekers, inwoners en toeristen kunnen met hun vragen terecht bij de gastvrouwen over de mogelijkheden van activiteiten, attracties en evenementen van Hoogeveen en Drenthe. Naast deze informatie een uitgebreid assortiment wandel- en fietsroutes en knooppuntkaarten Drenthe. Voor de lange afstandswandelaar hebben wij de unieke wandelknooppuntenkaart, zodat u zelf uw lange afstandswandeling kunt bepalen in een prachtig deel van Zuid-West Drenthe. Ook uniek is dat u bij Tourist Info Hoogeveen de ElliptiGo kunt proberen. Indien u eens iets anders wilt dan fietsen of wandelen ook recreatief of sportief mee op pad. Kom langs voor info.

Met de huidige digitale wereld is er voor de Tourist Info anno 2015 een digitaal scherm ontwikkeld. Op dit touchscreen zoeken wij samen met u alle informatie over Drenthe op. Ook helpen wij u graag de Drenthe App en/of Annodrenthe App met routes op uw smartphone te installeren. Hiermee bent u altijd op de hoogte van het grote aanbod van evenementen, eetgelegenheden, dagjes uit, natuur en cultuur in de directe omgeving. Streekproducten van Korenmolen De Zwaluw zijn ook te koop bij Tourist Info Hoogeveen. U bent van harte welkom binnen te komen voor alle mogelijkheden.

Lijkt het u leuk om het Tourist Info vrijwilligers team te komen versterken? Weet u veel van de omgeving of zelf actief fietser/wandelaar? Kom langs voor meer informatie.

Door Henk Boer

Geef een reactie