Noordscheschut – Op 19 en 20 augustus werden er weer de jaarlijkse Trekker lep gehouden aan de Europaweg in Noordscheschut. Die dankzij de sponsoren van de voorgaande jaren weer mogelijk werd gemaakt. Tractoren lieten zien hoe er met een Lep, over een afstand van honderd meter, een FULL PULL getrokken moest worden.

tractorpulling-hoogeveen (051)-1

Op de vrijdagavond, met wat regenachtig weer gingen de 4½, 11,3.6 sport en de 13 ton aan de sleep. Waar in de 4,5 ton klasse Klaas Tippe eerste werd met zijn Volvo tractor. 95,07 meter maar net geen Full Pull trok in zijn categorie. In de 11 ton tracktoren, was Sander Verwayen met 62,22 Meter de eerste. In de 3.6 sport werd Team Ritzema eerste met zijn 85,19 meter. In een goede sfeer verliep de avond tot half 10 in de feesttent op het terrein. Het was voor de organisatie een geslaagde vrijdagavond.

Op de zaterdag was het vanaf 12.00 uur de start voor de 2.8 ton tracktoren. Waar het spannend werd met veel rook en lawaai op weg naar een FULL PULL. In een gemoedelijke sfeer ging het eraan toe met veel vair over de baan. Met veel plezier en inspanning. Tegen halfvijf was het tijd voor de uitreiking van de volgende prijzen.

de winnaars van deze dag

2,8 ton Joop Schonewille.
3,5 ton Harm Karsies.
5,5 ton Jacky Bakker.
5,5 ton Hobby Sport Henk van de Bunt.
9,0 ton Daniel Peeks.
7.0 ton Sander Verwayen.

Door Henk Boer

Geef een reactie