Sport

Trainers -drietal tekent voor de toekomst

Hoogeveen – Woensdag 18 januari was het zo ver; het nieuwe drietal tekent voor hun toekomst bij H.Z.V.V. Onder toeziend oog van de secretaris, Casper Fieten en hoofd voetbalzaken Erik Streutker werd er een handtekening gezet.

Foto: Jochem van de Weg

Naast Gert van Duinen wordt Harold Brunsting tweede trainer bij de club, beide kennen de club uit hun verleden. Waar van Duinen begint aan zijn eerste grote klus als trainer, brengt Brunsting de nodige ervaring met zich mee. “Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over de rolverdeling tussen beide trainers,” aldus Streutker. “Van Duinen is eindverantwoordelijk voor het eerste, Brunsting gaat zich naast zijn rol bij het eerste elftal ook bezighouden met de opleiding en doorstroming van de jeugd. Naast deze twee heren zal Patrick Wolbers zich voor H.Z.V.V gaan inzetten als keeperstrainer.

Patrick is de laatste 5 seizoenen keeper trainer geweest bij excelsior 31 te Rijssen. Patrick heeft zelf 9 jaar lang bij H.Z.V.V 1 onder de lat gestaan, ook voor hem is HZVV geen onbekende club. H.Z.V.V heeft met deze drie heren de trainersstaf voor komend seizoen compleet, allen gaven ze aan ernaar uit te kijken aan de slag te kunnen met als doel met H.Z.V.V uiteindelijk door te groeien naar een stabiele hoofdklasser.