Op 23 augustus 2016 ging in Hoogeveen (Drenthe)  ‘trappen, happen en stappen’ Van start Bij deze retro rijwielvierdaagse van 23 tot en met 26 augustus staat het fietsen centraal. Elke dag zijn er routes beschikbaar van 30 en 40 kilometer.

Daarnaast kunnen jong en oud langs de route en bij de finish deelnemen aan diverse (sport)activiteiten en genieten van muziek, vermaak en lekker eten. Meedoen kan één, twee, drie of vier dagen. Kortom een geweldig evenement waarbij genieten voorop staat. De start is elke dag bij Maxx Sport en Events terwijl de finish bij puntH  in de Hoofdstraat is.

In de hal konden de fietsers de fietsers zich inschrijven voor één of alle vier routes waarna de men een eerste stempel en een flesje water kregen. Ook kon men nog genieten van enkele dansen door de jeugd van dansschool Schadenberg. Vanuit de hal kon gestart voor de eerste route.  Deze ging richting Tiendeveen en omgeving. De deelnemers konden op eenvoudige wijze de speciaal aangebrachte bordjes volgen om de route te rijden.

Trappen, stappen, happen 01a Trappen, stappen, happen 02a Trappen, stappen, happen 03a Trappen, stappen, happen 04a Trappen, stappen, happen 05a Trappen, stappen, happen 06a

Het programma ziet er verder als’t volgt uit:

Geef een reactie