Evenementen

Trilogy Challenge in Steenbergerpark

HOOGEVEEN – Ook dit jaar is er een Trilogy Challenge in het Steenbergerpark! En ook dit jaar is er een samenwerking met disc golf vereniging DSA. Dus dit prachtige event wordt op dezelfde dag op twee locaties georganiseerd! op 28 juli tussen 10.00 uur en 13.00 uur is de dag en om 10 verzamelen wij bij de Beestenbult. De tweede Trilogy Challange in het prachtige Steenbergerpark aan de Korenstraat 47 in Hoogeveen! Zorg dat je erbij bent! In je “playerspack” zitten 3 discs (Musket, Patrol, Maiden), een T-shirt, een mini en een scorecard. Iedereen gebruikt dus dezelfde schijven om de course in het Steenbergerpark af te leggen.

Dit is een prachtige kans om prototype discs te bemachtigen (reeds pdga approved discs), ook is het een geschikt moment om nieuwe mensen te introduceren aan deze mooie sport. Door deel te nemen aan dit evenement steun je ook nog eens onze disc golf vereniging.

De kosten bedragen €30,- om deel te kunnen nemen. De mensen die een introducé meenemen krijgen een ticket voor een verloting! Hoe meer introducé’s jij mee neemt des te meer tickets jij daar voor krijgt! Er wordt echt iets moois verloot! Het idee achter de verloting is natuurlijk het groeien van deze mooie sport!

Website Facebookpagina
Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

     

Geef een reactie