Hoogeveen – Zaterdag 8 oktober van 13.30 tot 16.00 uur opent trimsalon Hoogeveen de deuren van haar nieuwe, modern ingerichte salon aan de Stuifzandseweg 23 te Hoogeveen. Bij trimsalon Hoogeveen staat het welzijn van uw hond en zijn vacht centraal.

trimsalon-hoogeveen

Eigenaresse Janet van der Weij: “De vacht van een hond is de spiegel van zijn gezondheid. Het gaat er bij het trimmen niet alleen om de hond er mooi uit te laten zien, maar ook om de vacht in goede conditie te houden. Een gezonde vacht is van essentieel belang voor een goede gezondheid”.

U kunt erop rekenen dat uw viervoeter in goede handen is. “Ik wil graag dat een hond zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling. Ik behandel slechts 1 hond tegelijk, zodat hij of zij mijn volledige aandacht heeft”.

U kunt niet alleen voor alle trimbehandelingen terecht bij trimsalon Hoogeveen, ook zijn er was- en borstelarrangementen te verkrijgen, kunt u terecht voor advies over vachtverzorging en –onderhoud en is er voor pups tot de leeftijd van 4 maanden een gratis puppy kennismaking.

U bent van harte welkom om 8 oktober een kijkje te komen nemen en kennis te maken.
Wilt u alvast een afspraak maken voor uw hond, dan kan dat via telefoonnummer 0528-27 76 87.

 

Door Henk Boer

Geef een reactie