Maatschappelijk

Tuinrenovatie voor bewoners van Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Afgelopen week startte de langverwachte tuinrenovatie van de gezamenlijke tuin van Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld. Mede door een riante sponsoring van G&M infra uit Nieuwlande is de tuin voorzien van nieuwe bestrating. Bewoners van Woonzorgcentrum Beatrix hebben zelf het ontwerp voor de nieuwe tuin gemaakt.

De bewoners van Woonzorgcentrum Beatrix zijn in het voorjaar gestart met het ontwerp voor de nieuwe tuin. Belangrijk was dat iedereen van de tuin gebruik kan maken bij mooi weer. Het oude terras was aan de krappe kant en verouderd. Het terras is vergroot van 29 m2 naar 80 m2, waardoor meer bewoners de ruimte hebben om veilig van het weer en de tuin te genieten.

De komende periode zullen vrijwilligers en mantelzorgers verder gaan met de renovatie. Er komen onder andere verhoogde bloembakken en er zal een groen hekwerk geplaatst worden in de stijl van het platteland. In het voorjaar zullen de bewoners zelf de tuin verder aanplanten. Samen is er een plan gemaakt voor de beplanting. De verwachting is dat in het voorjaar de bewoners samen met vrijwilligers de inkopen in het tuincentrum kunnen doen zodat er weer volop van de tuin genoten kan worden.

Geef een reactie