Hoogeveen – Voor de vierde keer op rij houden de Wild Star Fans Holland, (WSFH), haar jaarlijkse pinkstertreffen bij Manege en Partycentrum Klein Oever in Balkburg. Als tussenstop werd Hoogeveen aangedaan waarbij de 60-80 motoren werden geparkeerd bij De Tas op het Tamboerplein. De bestuurders gebruikten de lunch in het centrum van Hoogeveen.motoren-tas (4)-1

De WSFH is een actieve motorclub waarbij de leden een Yamaha Star motor bezitten en rijden. Gedurende het motorseizoen is er bijna elk weekend wel een activiteit opgezet door een groepje leden. Dit varieert van een ride-out tot aan motor treffens en weekendjes weg in binnen of buitenland. Soms worden deze weekendjes gecombineerd met een veiligheids- of behendigheidscursus.

Het Pinksterweekend is een van de hoogtepunten van het jaar. Ver van tevoren worden bevriende motorclubs, veelal aangesloten bij Star Riders Europe, uitgenodigd om aan het treffen deel te nemen. In de loop der jaren hebben zich sterke vriendschapsbanden ontwikkeld tussen de vele deelnemers. Het Pinkstertreffen startte donderdag en eindigt op de zondag van Pinksteren waarbij alles draait om gezelligheid. Wat dat betreft is dat aan de mensen van Klein Oever wel toevertrouwd.

Door Henk Boer

Geef een reactie