Foto’s bestellen van de avond

HOOGEVEEN – De Erflandenrun, een jaarlijks terugkerend evenement, heeft weer een succesvolle editie achter de rug. De energie en het enthousiasme van de jonge deelnemers waren duidelijk zichtbaar tijdens de mini kinderrun. Bram Feijer, een opkomend talent, wist de jongenscategorie te domineren met een indrukwekkende tijd van 2:38 op de 600 meter.

Hij werd op de voet gevolgd door Simon Lamberink en Sepp, die respectievelijk tweede en derde werden. Bij de meisjes was het Merel die de show stal met een tijd van 3:02. Terwijl Roos en Sofie een spannende strijd leverden voor de volgende posities. Deze jonge atleten hebben niet alleen hun fysieke kracht getoond, maar ook de vastberadenheid. En sportiviteit die kenmerkend zijn voor de Erflandenrun. Hun prestaties beloven veel goeds voor de toekomst van de atletiek in de regio.

De jeugdige energie en competitiegeest waren duidelijk zichtbaar bij de kilometerloop voor jongens tot tien jaar. Jesper toonde indrukwekkende snelheid door de afstand af te leggen in slechts 3:58 minuten. Gevolgd door Fabian met een sterke tijd van 4:06 minuten. Jasper maakte het podium compleet met een eveneens respectabele tijd van 4:06 minuten.

Bij de meisjes was het Saar die de snelste was met een tijd van 4:05 minuten. Terwijl Nouk en Eline respectievelijk tweede en derde werden met tijden van 4:23 en 4:29 minuten. Deze jonge atleten hebben bewezen dat leeftijd slechts een getal is. Als het gaat om sportieve prestaties en dat doorzettingsvermogen en toewijding op elke leeftijd tot succes kunnen leiden. Hun prestaties zijn een inspiratie en een herinnering aan de vreugde en het belang van jeugdsporten.

In de competitieve wereld van atletiek voor mensen met een beperking hebben Jurre, Reinier en Peter indrukwekkende prestaties neergezet. Jurre zette een opmerkelijke tijd neer van 5:02 minuten, gevolgd door Reinier die slechts 10 seconden later finishte. Peter voltooide de race met een sterke tijd van 6:24, waarmee hij de derde plaats veiligstelde.

Bij de dames was het Patty die met een stralende glimlach de, eerste plaats claimde in een tijd van 6:11 minuten. Agnes volgde met een tijd van 7:38, terwijl Annet de top drie afrondde met een tijd van 9:59. Deze atleten tonen de veerkracht en vastberadenheid. Die kenmerkend zijn voor sport op hoog niveau, en inspireren velen met hun doorzettingsvermogen en sportieve prestaties.

Door Henk Boer

Geef een reactie