HOOGEVEEN – De Erflandenrun is een jaarlijks terugkerend evenement dat de gemeenschap van Hoogeveen samenbrengt. Dit jaar markeert de 10e editie van de run, die plaatsvindt op 15 mei. Deelnemers van alle leeftijden en vaardigheden kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waaronder speciale races voor kinderen en atleten met visuele en/of verstandelijke beperkingen.

De Erflandenrun is niet alleen een sportevenement, maar ook een viering van de wijk, waarbij bewoners worden aangemoedigd om deel te nemen of de lopers aan te moedigen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deelname, biedt de organisatie de mogelijkheid tot na-inschrijving op de dag van het evenement, en de startnummers kunnen worden opgehaald bij de school in de Erflanden. Voor meer informatie of om in te schrijven, bezoek de officiële website.

Na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf tot een half uur van de start van het onderdeel. Afhalen van de startnummers en gelegenheid tot omkleden is in de school van de Erflanden: Citroenvlinder 3. Het afhalen van de startnummers kan op twee momenten. Op de dag zelf vanaf 15.00 uur en op de zaterdag voorafgaand aan de Erflandenrun.

Geef een reactie