Informatie

Tweede vakbondshuis nieuwe stijl in Hoogeveen geopend

HOOGEVEEN – Zaterdagmiddag werd aan de Schutstraat tegen half twee het tweede vakbondshuis FNV nieuwe stijl feestelijk geopend door Bastiaan Meijer, en voorzitter FNV Jong en Krijn van den Bos, coördinator van het vakbondshuis Hoogeveen.

Na de officiële opening was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje het vakbondshuis te bezichtigen en met elkaar in gesprek te gaan.

De vergaderzaal werd vernoemd na de overleden vakbondsman Jan Trompetter die zich gedurende tientallen jaren sterk maakte voor de belangen van uitkeringsgerechtigden en de minima. De officiële ingebruikname werd gedaan door de weduwe van Jan Trompetter Wia Trompetter met de dochters Bianca en Karin.

Wia Trompetter met haar dochters Bianca en Karin

Ook aan de kinderen werden gedacht. Op het achterterrein van het nieuwe pand stond de Kluskeet van Buurman&Buurman en de kinderen konden losgaan op een speciaal springkussen! De opening werd omlijst door het dweilorkest De Bruggebloazers uit Balkbrug.

In de vakbondshuizen worden er spreekuren voor onder andere werk en inkomen, Belastingservice FNV en Loopbaan gehouden. Ook voor cursussen, lokale beleidsvorming en themabijeenkomsten kan er ook aangeklopt worden.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...