Hoogeveen – Na sluiting van de stemlokalen begint meteen het tellen van de stemmen. De uitslagen worden verwerkt, waarna ze per stembureau worden gepresenteerd in de Burgerzaal van het raadhuis. Loop gerust binnen, iedereen is van harte welkom.

Foto: © 2018: de Hoogevener

Het wordt een spannende en gezellige avond met een hapje en een drankje. Wouter Bessels, journalist NDC mediagroep, en burgemeester Karel Loohuis nemen de presentatie van de avond voor hun rekening. Er zijn interviews met lijsttrekkers en plaatselijke politici en natuurlijk worden de uitslagen gepresenteerd die in de loop van de avond binnenkomen. Tegelijkertijd kunt u de landelijke verkiezingsavond van de NOS volgen op een aantal tv-schermen.

Afscheid en welkom
Op dinsdag 27 maart neemt de oude gemeenteraad afscheid. Deze bijzondere raadsvergadering begint om 19.30 uur in het raadhuis. Na afloop is er gelegenheid de vertrekkende raadsleden de hand te schudden. Op donderdag 29 maart wordt de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Burgemeester Loohuis neemt dan de eed of belofte af. Deze bijzondere raadsvergadering begint ook om 19.30 uur in de raadzaal. U bent bij beide bijeenkomsten van harte welkom.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie