Hoogeveen – Op 24 oktober vindt de tweede editie plaats van de Wintertijd Challenge Hoogeveen. Zet jij je gezonde spieren ook in voor zieke spieren? De Wintertijd Challenge is een initiatief van de stichting Spieren voor Spieren.spieren-voor-spieren (30)-1De Wintertijd Challenge wordt georganiseerd om geld om te halen voor (meer) onderzoek naar spierziekte bij kinderen. In Hoogeveen gaan wij op zaterdag 24 oktober vanaf 16.00 uur een uur lang met elkaar sporten op het plein voor Punt H (bij de Tas) onder aanvoering van TopFit Hoogeveen. Het is de bedoeling dat de deelnemers zich zoveel mogelijk laten sponsoren door bijvoorbeeld familie en vrienden.

Naast deze centrale challenge zijn er aanloop diverse andere activiteiten: De Glasbak is weer aanwezig: Radio Hoogeveen laat zich op vrijdag 23 oktober vanaf 18.00 uur, 24 uur lang opsluiten in Punt H en zal vanuit daar het radioprogramma verzorgen. Je kunt nummers aanvragen door middel van donaties. Er wordt een non-stop spinning marathon georganiseerd en ook hier bij geldt het fietsen gaat 24 uur non-stop door; En er is een FIFA Challenge in de White box van JT.

Het programma start op vrijdag 23 oktober om 18.00 uur en gaat door tot 18.00 uur op zaterdag 24 oktober. Op het plein voor Punt H zullen diverse optredens plaatsvinden. Maar je kunt ook aandacht vragen voor je eigen (sport)club door op vrijdag 23 oktober of zaterdag 24 oktober een activiteit te organiseren op plein voor Punt H, zoals een badmintonwedstrijd of een workshop hooghouden. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de organisatie. Maar je kunt natuurlijk ook zelfgebakken koekjes verkopen of lege flessen inzamelen. Het opgehaald geld kan gedoneerd worden bij Punt H.
Heb je vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de organisatie via: info@wtchoogeveen.nl of bel met Niquell: 0528-820239.
Geef je hieronder op: Stichting Wintertijd Challenge Hoogeveen
0528-820239 info@wtchoogeveen.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie