Pesse – Na de inschrijving was gedaan in de sporthal, van het Ontmoetingscentrum “De Wenning“. Vertrokken vanmiddag voor de 7e keer, zo’n honderdtachtig tracktoren.
old- en newtimers-trekkers (78)-1
Via de Dorpsstraat in Pesse in de richting Smalbroek. Waar het door ging in de richting van het centrum van Beilen ging.

De stoet van de honderdtachtig tracktoren was zo groot dat toen de eersten aan kwamen in Beilen de laatsten pas vertrokken van uit Pesse.old- en newtimers-trekkers (23)-1In de Dorpsstraat van het centrum, werd een stop gehouden. Waar liefhebbers van Old- en New zich konden vergapen aan al dat landbouwmaterieel.

Tegen halfdrie vertrok de stoet uit Beilen, waar het via Westerbork naar Tiendeveen vertrok. Op weg naar het loonwerkers bedrijf Janssen aan de Noorderweg. Waar al die tracktoren een plaats kregen op het terrein om daar hun tracktoren te kunnen parkeren. En het tijd was voor een gezellig onder onsje met een hapje en een drankje. En zo weer terug naar Pesse, waar de weerman piet paulusma het weer presenteerde voor SBS6.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag.                                    old- en newtimers-trekkers (80)-1 old- en newtimers-trekkers (79)-1
old- en newtimers-trekkers (70)-1 old- en newtimers-trekkers (64)-1 old- en newtimers-trekkers (56)-1 old- en newtimers-trekkers (35)-1 old- en newtimers-trekkers (26)-1 old- en newtimers-trekkers (23)-1 old- en newtimers-trekkers (12)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie