HOOGEVEEN – Aankomend weekend staan er drie uitverkochte tuinconcerten op het programma in de tuin van Theater De Tamboer: The Kik speelt vrijdag 16 juli twee keer en Frank Boeijen speelt zaterdag 17 juli voor een volle tuin. De tuinconcerten worden georganiseerd door Het Podium en De Tamboer. Op 23 en 24 juli staan de laatste twee concerten op het programma: Massada en Van Dik Hout. Daarvoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.hetpodium.nl.

The Kik
Dave von Raven en zijn mannen in een (semi)akoestische opstelling. De band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela, van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerkingen van) The Beatles. En natuurlijk niet te vergeten: Armand! Ze spelen akoestisch, maar natuurlijk wel met de muzikale kwaliteit, energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt.

Frank Boeijen
Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels ruim veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven. Hits als Zwart Wit, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is en Kronenburg Park zijn inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen.

Helaas heeft het virus ook roet in het eten gegooid van de theatertournee van 2021. Hoe bijzonder is het dan ook om Frank Boeijen nu live te kunnen zien optreden tijdens één van de tuinconcerten vanuit de tuin van De Tamboer. Met zijn oude muzikale strijdmakkers Ger Hoeijmakers en Charles Nagtzaam neemt Frank het publiek mee op een muzikale reis door de tijd, waarin ook nieuwe nummers niet zullen ontbreken.

Fotograaf: Tjeerd Derkink

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: