Hoogeveen – Op 2,3 en 4 mei waren de Univé voetbaldagen op de velden van H.Z.V.V. Voor de F, E en D pupillen volop voetbalplezier. Dit alles onder leiding van een deskundige trainersstaf van H.Z.V.V, bestaande uit: Dennis van der Meulen, Damyan van Goor, Robin Poeste, Jordan van der Meent , Mick Wemmenhove en Ruben Drenth. 

Unive trainers 2

Ook dit jaar werd iedere deelnemer weer voorzien van een prachtig nieuw ontworpen Univé tenue met witte sokken en een bal en bidon.
Op de 1ste dag werd na een korte en bondige introductie en uitleg door Dennis van der Meulen om 10.00 uur gestart op het hoofdveld. Onder uitstekende weersomstandigheden vond de eerst de (technische-)training plaats voor de 35 deelnemers. Tussen de oefeningen door was er even rust en drinken voor de kinderen.
Na de lunchpauze , die werd verzorgd door de vrijwilligers van H.Z.V.V was het tijd voor het middagprogramma met diverse partijvormen. Tussen de verschillende wedstrijdjes door werd een aantal rustmomenten ingepland waardoor de kinderen even op adem konden komen en wat konden drinken. Moe, maar met een lach op hun gezicht werden de kinderen om 15.00 uur weer opgehaald door de ouders na de eerste dag.

Ook op de 2de en 3de dag werd de morgen ingevuld met een gevarieerd technisch trainingsprogramma. ’s Middags werden de aangeleerde technieken geoefend tijdens de diverse partijvormen.

Woensdag 4 mei op de slotdag werd er door de trainers ’s middags ook nog een wedstrijd op groot veld georganiseerd. Dit onder toeziend oog van vele ouders.
Deelnemers, vrijwilligers en organisatie kunnen terugkijken op 3 mooie Univé voetbaldagen bij H.Z.V.V.

Door Henk Boer

Geef een reactie