Cultuur

U!TdagenD 2018 zoekt podiumkunstenaars

HOOGEVEEN – Op vrijdagavond 7 en zaterdagmiddag 8 september 2018 start Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met festival U!TdagenD Hoogeveen. Beoefenaars van de podiumkunsten uit de hele gemeente en omgeving kunnen zich laten zien en horen op binnen- en buitenpodia in en om Theater De Tamboer. Dat geldt voor jong en oud.

Foto: UitdagenD 2018

U!TdagenD is dé gelegenheid voor dans- en toneelgroepen, muzikanten, bands, cabaretiers, stand-uppers, singer-songwriters, koren en andere performers om zich te presenteren aan het grote publiek. Het gratis toegankelijke festival brengt jaarlijks duizenden bezoekers op de been. (Semi)amateur uit Hoogeveen en omgeving van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor een podium, of je nu zingt, danst, muziek maakt of op een andere manier het publiek entertaint.

Dansers, muzikanten, zangers, cabaretiers, acteurs en andere performers, meld je aan vóór 1 mei 2018 via het aanmeldformulier

Openingsconcert van, voor en door Hoogeveen Op vrijdagavond is de opening van het festival in Theater De Tamboer. Een avond vol muzikale en theatrale verrassingen van, voor en door Hoogeveen. Iedereen is van harte welkom in het pluche van de Tamboerzaal en op de dansvloer van de theaterfoyer.

Straattheater, voorproefjes en kinderpret Het festivalterrein beslaat dit jaar het Tamboerplein, Hoofdstraat Noord en Theater De Tamboer. Bezoekers worden zaterdagmiddag getrakteerd op straattheateracts en voorproefjes van wat het komende culturele seizoen te bieden heeft. Ook voor kinderen zijn er volop voorstellingen, workshops en doe-dingen.

U!TdagenD wordt georganiseerd door Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Het Podium, Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf en Scala Centrum voor de Kunsten. Het festival is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Hoogeveen.

Bron: U!TdagenD

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie