Cultuur

U!TDagend Hoogeveen 2016

Hoogeveen – Op zaterdag 3 september 2016 opent Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met festival U!TdagenD.

uitdagend-hoogeveen-2015-middag-03-1

Ook de podiumkunstenaars en beeldend kunstenaars uit Hoogeveen en omgeving krijgen een professionele podiumplek! Opnieuw maakt de organisatie ruim baan voor (semi-)amateurs.

Voor kinderen is er tijdens U!TdagenD een fotoshoot met Roodkapje en met de Dino Live Experience. In het programma is er bovendien muziek voor iedereen. Daniel Cane & The Rebellion spelen liefdesliedjes met een rauw randje en voor bluesliefhebbers is er de Greyhound Blues Band. Living Room Heroes stonden al eerder in de Tamboerhuiskamer en ze zijn nu terug met nieuw repertoire! Marinus de Goederen (a balladeer) komt, voordat hij met zijn band aan een clubtour begint, naar U!TdagenD om solo zijn mooie, verhalende liedjes ten gehore te brengen. Ook cabaret ontbreekt niet in het programma. Jan Beuving laat u met nieuwe liedjes en conferences, en zijn onnavolgbare logica de wereld zien zoals u haar nog nooit zag en Max van den Burg stelt in een hilarisch eenmansspektakel alles aan de kaak waar je zogenaamd gelukkig van wordt.

U!TdagenD is een initiatief van Theater De Tamboer, Vereniging Vrienden van De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Het Podium en Bibliotheek Hoogeveen / De Verhalenwerf in uitvoering (Bibliotheek Hoogeveen en Museum De 5000 Morgen werken aan de Verhalenwerf)

U!TdagenD 2016 kan worden gerealiseerd met een bijdrage van de gemeente Hoogeveen.

uitdagend-hoogeveen-2015-middag-01-1 uitdagend-hoogeveen-2015-middag-02-1 uitdagend-hoogeveen-2015-middag-19-1

Geef een reactie