Sport

v.v. Hollandscheveld op zoek naar een trainer

HOLLANDSCHEVELD – Vv Hollandscheveld zoekt voor het seizoen 2018-2019 een enthousiaste, positieve trainer voor de 2e zaterdagselectie, dit seizoen uitkomend in de res. 3e klasse G, met een duidelijke voetbalvisie en welke in staat is om deze selectie op een juiste wijze te begeleiden. Een mogelijk kampioenschap van het 3e welke in de res. 3e klasse B speelt kan betekenen dat het 2e in het seizoen 2018-2019 uit zal komen in de res. 2e klasse van de KNVB.

v.v. Hollandscheveld is een bloeiende vereniging in de gemeente Hoogeveen. Wij hebben op dit moment 5 seniorenteams, 2 vrouwenteams, 2 zaalteams, een 7×7 45+ team en een 7×7 vrouwenteam. v.v. Hollandscheveld is gesitueerd aan de Schoonhovenweg 1a in Hollandscheveld en speelt haar wedstrijden op sportpark ‘de Oosthoek’. Mocht u meer info willen over v.v. Hollandscheveld dan kunt u terecht op onze website: www.vvHollandscheveld.nl.

v.v. Hollandscheveld is op zoek naar een trainer voor het 2e elftal die:

  • Tweemaal per week, op dinsdag en donderdag, de training verzorgt;
  • Het team begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag;
  • Goed communiceert met spelers, begeleiders, overige trainers en de Technische Commissie;
  • Beschikt over de juiste diploma’s zoals de KNVB deze vereist;
  • Regelmatig overleg heeft met de TC en de technische staf van de 1e selectie en 3e selectie; Belangstelling heeft voor de gehele vereniging.

Gezien de jonge leeftijd van de spelersgroep gaat de voorkeur uit naar iemand die hier affiniteit mee heeft.

Interesse in deze functie? Stuur dan voor 19 mei 2018 een reactie met uitgebreide motivatie en CV naar: v.v. Hollandscheveld, t.a.v. bestuurslid voetbalzaken, via e-mail:  voetbalzaken@vvhollandscheveld.nl

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...