HOOGEVEEN – Dit jaar heeft de werkgroep vanuit de diaconie van de Goede Herderkerk zich weer ingezet voor kinderen van 0 tot 15 uit wijk zuid. Er is voor het vierde jaar een vakantietas gerealiseerd met wat leuks voor kinderen die vanuit hun thuissituatie niet de gelegenheid hebben om op vakantie te gaan of financiële ruimte hebben om wat andere leuke dingen te doen tijdens hun vakantie.

Er zijn dit jaar 111 tasjes gemaakt. Er is beroep gedaan op de gemeente van de Goede Herderkerk en middels twee collectes en enkele giften is er een mooi bedrag binnen gekomen. Ook is steun geweest vanuit de AH Offerein uit de Nije Nering. AH Offerein heeft een bijdrage geleverd door drinken en wat lekkers te schenken.

Het is een actie die afkomstig is van Kerk in Aktie en waarbij de wijken zelf het initiatief kunnen nemen dit op te pakken. Al met al een mooie samenwerking waarbij het doel is om de kinderen in wijk zuid wat extra plezier te gunnen. De tasjes worden uitgedeeld in de week van 1 t/m 5 juli.

Geef een reactie