DALERPEEL – De oproep van Mariëlle Snippe Zwiep uit Dalerpeel om haar ernstig zieke zoon Lorenzo een kaartje te sturen voor zijn verjaardag heeft heel wat los gemaakt. Ook de aflevering van de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” Over Lorenzo heeft ieders verwachting overtrokken.

Het resultaat is dat er eergisteren en vrijdag dozen en zakken vol met post zijn bezorgd. Zoveel zelfs dat het onmogelijk is deze in een dag door te nemen. Vandaag 3 februari 2019 is Lorenzo 10 jaar geworden. Zoals Mariëlle al aangaf in het filmpje willen ze zoveel mogelijk herinneringen maken.

We hopen dan ook dat het gezin Snippe vandaag een onvergetelijke dag beleven die als herinnering zal blijven bestaan. Iedereen heeft enorm respect voor deze moedige mensen. Lorenzo draagt zijn ziekte zeer moedig en zijn ouders en broertje zijn iedereen een voorbeeld. Werkelijk ongelofelijk wat deze mensen in deze moeilijke omstandigheden nog weten te doen er alles uit te halen wat er nog mogelijk is. Namens de redacties van de Elimsite, De Hoogevener en het team “Met Koopman op pad” wensen we Lorenzo en familie een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie