HOOGEVEEN – Stichting Ouderenwerk Hoogeveen, Edubike, Samenrichting Nul en Stichting Welzijnswerk organiseren op dinsdag 8 mei de bijeenkomst “veilig op weg met de E-bike”. Deze gezellige én leerzame middag vindt plaats in Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat 1a en duurt van 13.30 – 16.00 uur.

Veilig op weg met de e-Bike

Steeds meer fietsende senioren hebben een e-Bike. Met deze fiets kunnen senioren vaak langer blijven fietsen. De e-Bike is een gemakkelijk vervoermiddel, maar gaat iedereen er ook veilig mee op weg? Tijdens deze middag vertellen en fietsdocent en een beweegdocent hier meer over. En zij frissen ook nog uw verkeerskennis op. U staat er versteld van hoeveel is weggezakt. Een gezellige middag in en om Het Knooppunt, waarbij u zeker meer te weten komt en ervaringen uit kunt wisselen over het veilig gebruik van de e-bike. Zo onderneemt u deze lente en zomer veilig uw fietstochtjes.
De deelname is gratis. Het is fijn als u uw fiets meebrengt naar de bijeenkomst. Meer informatie bij Aleida Muis op tel: 06 43458620.


Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

%d bloggers liken dit: