Hollandscheveld – NLdoet zet ieder jaar vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. En in Hollandscheveld werden de handen uit de mouwen gestoken!

NL-Doet Woonzorgcentrum Beatrix

Afgelopen zaterdag stond de hele dag in het teken van NLdoet. Bij de vestiging van de NNCZ, woonzorgcentrum Beatrix, werden de handen uit de mouwen gestoken. Een grote groep van vrijwilligers van de Rabobank hebben alle balkons schoongemaakt zodat cliënten weer lekker van de zon kunnen genieten in het voorjaar.

De scouting groep Terstege wist met meer dan 20 leden bloembakken te vullen met viooltjes. Die werden vervolgens uitgedeeld aan bewoners van het woonzorgcentrum. De verkenners van de scouting hebben de tuin op de noord kant opgeruimd en voorzien van plantjes. Daarnaast werden er samen met cliënten in het restaurant schik ân spelletjes gespeelt en kregen bewoners en vrijwilligers koffie en thee en een glas fris met een versnapering. Samen is er ontzettend veel bereikt deze dag. Een veelgehoorde opmerking was dat ‘vrijwilligerswerk hartstikke leuk kan zijn’, en dat kan het natuurlijk ook. Helemaal gezien het mooie resultaat van de dag. De NNCZ bedankt dan ook iedereen uit Hollandscheveld en omstreken die heeft meegeholpen op deze mooie zonnige NLdoet dag!

Geef een reactie