ELIM – Tijdens de Coronatijd heeft de redactie van de Elimsite in samenwerking met www.dehoogeverner.nl er voor gezorgd dat de door Roelof Koekoek opgenomen Kerkdiensten in Elim werden gedeeld via de alle media van de Elimsite en de Hoogevener. Veel mensen hebben deze diensten bekeken. In heel de gemeente Hoogeveen werden deze online diensten bekeken en haalde in veel gevallen tussen de 700 en 1000 kijkers.

Het is een landelijke tendens dat er meer naar online diensten wordt gekeken dan de diensten bezocht worden. Volgende week, zondag 8 november wordt de dienst die zondag 1 november wordt opgenomen nog gedeeld via de hier genoemde media en dan wordt het anders zo is door de gezamenlijke kerken besloten.

Per 8 november zijn de diensten live te volgen via www.pkn-elim.nl Door daar te klikken op ‘Ga naar Kerkdienst mee kijken URL” kunt u de dienst live volgen. Om Christelijk Elim even een opkikkertje te geven wordt zondagmiddag vanaf 14 uur Nederlandstalige Christelijke muziek uitgezonden die u kunt beluisteren via de afspeelbanners van RD Elim rechts (boven aan) de Elimsite en www.dehoogevener.nl De redactie wenst iedereen een fijne zondag!

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: