Hoogeveen – Woonconcept is gestart met de verhuur van 38 moderne appartementen in het grote nieuwbouwproject De Kaap in Hoogeveen. De sociale huurappartementen zijn voor alle leeftijden.

ai de Kaap voorkant complex woningen

Er komen meerdere woongebouwen met diverse typen appartementen. Tussen die gebouwen komt een grote binnentuin voor ontmoeting en ontspanning, bijvoorbeeld bij de nieuwe jeu de boules-baan of het gloednieuwe restaurant met groot terras.

De appartementen worden rond februari 2017 opgeleverd. Onder de gebouwen kunnen huurders parkeren in de nieuwe openbare parkeergarage. Via de website van de corporatie kan nu worden gereageerd via het actuele aanbod.

Diverse appartementen in twee gebouwen
De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen aan de Notaris Mulderstraat en het Kaaplaantje (beiden met drie woonlagen). De appartementen verschillen qua indeling en grootte. De huurprijzen variëren ook, afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk.

Zo bevat het gebouw ‘Notaris Mulderstraat’ zestien appartementen, waaronder twee ruime hoekappartementen, acht brede appartementen met uitzicht op Park Dwingeland en zes appartementen op de begane grond. De woningen op de begane grond hebben de entree aan de Notaris Mulderstraat.

‘Kaaplaantje’ bestaat uit 22 appartementen. Op de begane grond is de entree aan de kant van het stadscentrum. Alle appartementen zijn voorzien van een duurzame verwarmingsinstallatie.

Selectieprocedure
U kunt reageren op het appartement dat geadverteerd staat op www.woonconcept.nl. De kandidaat met de meeste wachttijdpunten wordt als eerste uitgenodigd voor een gesprek en mag als eerste zijn of haar voorkeur aangeven. Woonconcept kijkt tijdens het gesprek of de huurprijs past bij uw inkomen en gezinssamenstelling.

ai de Kaap alle complexen bij elkaar

Door Henk Boer

Een gedachte over “Verhuur nieuwbouwappartementen ‘De Kaap’ gestart”

Geef een reactie