Hoogeveen – Afgelopen Vrijdagmiddag 30 oktober om 14.00 uur opende wethouder Jan Steenbergen op ludieke wijze de verkeersmarkt en mobiliteitsbeurs ‘Ga wijs op weg, blijf mobiel’ in De Tamboer.                                   Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (05)-1Er vallen relatief veel verkeersslachtoffers onder 50-plussers. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe en de gemeente Hoogeveen willen met deze actieve vorm van voorlichting een bijdrage leveren aan kennisvergroting en bewustwording.

Met veel belangstelling over de informatie in het verkeer, was er zeker. De bezoekers konden mee doen aan een verkeersquiz, die bestond uit 10 verschillenden verkeersborden. Die over de zaal ‘Foyer’ verdeeld waren. Met de ingevulde antwoorden op het formulier, van de betekenissen. Was er een fiets als hoofdprijs te vergeven.

Er was gelegenheid bij verschillende standjes om onder ander het gezichtsveld en reactievermogen te testen. De belang was overweldigend meer dan 200 bezoekers bezochten de ‘Ga wijs op weg, blijf mobiel.

Er vallen relatief veel verkeersslachtoffers onder 50-plussers. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe en de gemeente Hoogeveen willen met deze actieve vorm van voorlichting een bijdrage leveren aan kennisvergroting en bewustwording.Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (14)-1 Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (12)-1 Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (11)-1 Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (09)-1 Verkeersmarkt Ga wijs op we blijf mobiel (07)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie