Fluitenberg – In Fluitenberg heeft projectrealisatie Hegeman in samenwerking met de gemeente en woningcorporatie Actium een woningbouwplan ontwikkeld. De woningen worden gebouwd in de Raatakkers, de naam die het nieuwe deelgebied krijgt. De verkoop van kavels en woningen neemt Hegeman projectrealisatie voor zijn rekening.

Realisatie woningen
In totaal zijn er zes rij/hoekwoningen te koop vanaf € 185.000,- en 14 twee-onder-een-kapwoningen vanaf €248.000,-. Daarnaast zijn er zeven vrije kavels en komen er zeven huurwoningen van woningcorporatie Actium. Op dit moment wordt een begin gemaakt met het bouwrijp maken van de locatie. Als alles volgens plan verloopt, is het gebied eind april bouwrijp. Aansluitend zal met de bouw van de huurwoningen gestart worden.

Informatieavond SchildHoeve
Op dinsdagavond 16 december kwamen circa negentig belangstellenden naar de informatieavond in Fluitenberg. Hier werden de plannen voor realisatie van de woningen gepresenteerd. De aanwezigen waren positief gestemd over de uitstraling die het deelgebied krijgt.

Interesse?
Heeft u interesse in een van de woningen die gebouwd worden in Fluitenberg? Kijk voor meer informatie op www.woneninderaatakkers.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie