Hoogeveen – De nieuwe single van Kevin Smit, ‘Verliefd’, beschrijft een herkenbaar thema met een lekkere uptempo beat in een fris jasje. De single gaat over het meest bezongen onderwerp; de liefde. De single ‘Verliefd’ zal op 7 maart a.s. uitkomen via Dutch Star Music Productions.kevin_smit_verliefd

In de single ‘Verliefd’ bezingt Kevin Smit het spel van de verovering in de liefde. De track volgt de eind 2015 verschenen single ‘Engelen’ op, welke veel mensen wist te raken door de emotionele lading. ‘Verliefd’ is een stuk luchtiger dan zijn voorganger en laat Kevin horen in een uptempo en poppy beat. Voor Kevin is deze single een logische keuze: “Na de vorige single werd het weer tijd voor een iets meer uptempo liedje, de tekst zal voor veel (verliefde) mensen herkenbaar zijn aangezien deze over het meest bezongen onderwerp gaat: de liefde en verliefdheid.”
Rondom de single release zal Kevin een uitgebreide tour doen langs de diverse radio- en tv-zenders om de single te promoten. De Hoogeveense zanger is naast zijn muzikale carrière ook veelvuldig te vinden achter de microfoon van de populaire radiozender RadioNL.
De single ‘Verliefd’ is te downloaden en streamen via portals als:

Hier voor Itunes
Hier voor Spotify

https://youtube.com/watch?v=qo0ymDFK7eU

Door Henk Boer

Geef een reactie