Hoogeveen – Het is al weer een week geleden dat Helene Neijmeijer in thuis-theatersfeer het huiskamerconcert “Listen 2 the Music” gaf. Iedereen die te gast was in haar huiskamer kan terugkijken op een Top Avond ! Helene houdt van inter-actie met haar gasten. Ze wist dan ook, zoals altijd, het publiek te enthousiasmeren om muzikaal actief mee te doen.

helene-neijmeijer-listen-2-the-music-eigen-foto-1

De primeur van haar zelfgeschreven songs “Facing all the Pain” en “Soothing” wist men zeer te waarderen ! Ook was het optreden met EBBA en Harm Jan Moes een grote muzikale verrassing, out of the box. Zoals één van de gasten zei: “Alle mogelijke body sensaties zijn “voorbij gekomen”, van kippenvel tot verwondering, zo mooi . . .”

Voor wie het gemist heeft of nog wil nagenieten ? Er is nu een kleine video impressie van “Listen 2 the Music” te zien en te horen op Helene haar YouTube kanaal.

Voor de agenda: Het volgende sfeervolle huiskamerconcert “Midwinter Muse” staat gepland op 17 december ! Aanmelden voor dit concert is al mogelijk. Meer weten ? www.heleneneijmeijer.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie