Algemeen

Vierde Pulledag met het thema: Dieren

Hoogeveen – Op de vierde Pulledag, donderdag 11 augustus was er een kleine kinderboerderij gesitueerd op de kruising Jonkheer de Jongestraat / Hoofdstraat. Kinderen mochten de dieren aaien waaraan ze veel plezier beleefden.pullendag-4 (01)

In de Tamboerpassage waren de haarstylisten mooie kapsels aan het maken en konden de kinderen ook nog geschminkt worden.

In de Raadhuisstraat konden de kinderen ook nog een ritje maken op een pony. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en de kinderen genoten zichtbaar.

Met tromgeroffel, gefluit en gegak marcheerde een Ganzenfanfare door de Hoofdstraat. Alle ganzen liepen keurig in de rij achter de trommelaar aan.

In de Grote Kerkstraat was het weer dansen met schaatsers. Dit keer waren Margot Boer en Jorien Voorthuizen uitgenodigd door dansschool Schadenberg. Samen met hun danspartner gaven ze een dansshow van hoge kwaliteit. Hierdoor had de jury weer een hele klus.

De majorettes van Wilhelmina gaven ook nog acte de préséance op het Cascade podium. de roofvogelshow was afgelast vanwege de regen en de temperaturen van deze Pulledag.

Hele klus. De majorettes van Wilhelmina gaven ook nog acte de préséance op het Cascade podium. De roofvogelshow was afgelast vanwege de regen en de temperaturen van deze Pulledag. pullendag-4 (12) pullendag-4 (11) pullendag-4 (10) pullendag-4 (09) pullendag-4 (08) pullendag-4 (07) pullendag-4 (06) pullendag-4 (05) pullendag-4 (04) pullendag-4 (03) pullendag-4 (02)  

Geef een reactie