Hoogeveen – Op 20 April heeft Vincent Wiegers van Inbound Marketing Drenthe een workshop verzorgd met als onderwerp SocialMedia voor het Vrijwilligers College.

Eigen foto

Binnen het Vrijwilligerscollege delen vrijwilligers belangeloos hun kennis en vaardigheden met andere vrijwilligers. Deze workshop is mede tot stand gekomen met dank aan de Hoogeveense Uitdaging.

Voor bijna 20 aanwezigen van diverse vrijwilligers organisaties werd het een leerzame en leuke avond. Er was veel ruimte voor vragen van de aanwezigen.

Vincent heeft diverse tips en trucs gegeven over onder meer het gebruik van Facebook, Instagram en LinkedIn voor vrijwilligers organisaties. Zo geeft hij aan dat deze media zeer geschikt zijn om met (potentiele) klanten in gesprek te gaan. Dit kunnen beheerders van bijvoorbeeld Facebook pagina’s doen door meer vragen te stellen op de facebook pagina.

Vincent Wiegers is als zelfstandig ondernemer werkzaam bij Inbound Marketing Drenthe. Hij helpt met name MKB bedrijven bij het strategisch en praktisch inzetten van het internet. Denk hierbij aan Social Media Marketing, website bouw en hulp bij nieuwsbrieven. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops aan bedrijven en netwerkclubs.

Geef een reactie