Hoogeveen – Afgelopen dinsdag 9 juni heeft H.Z.V.V de trainingen afgesloten met een voetbalavond voor de gehele vrouwen- en meisjestak. Ook andere teams uit de regio waren uitgenodigd.Voetbalavond HZVV gehele vrouwen

Om 17.30 uur begonnen de nieuwe MD’s met een korte uitleg over het grote veld en daarna mocht de champions league winnaar (Frankfurt) een wedstrijd spelen tegen Bayern Munchen (landskampioen) onder leiding van de nieuwe trainsters. Daarna werd afgesloten met een penaltybokaal met medewerking van de MA1 en 1e elftal keepster. Beide keepster werden beloond voor hun inzet met een boek van Anouk Hoogendijk.

Om 18.30 uur waren ook de MC’s en MB’s aan de beurt voor een heuse WK Vrouwenvoetbal Quiz, een penaltybokaal en een clinic 4 tegen 4.
Voor de winnaars van de penaltybokaal en de WK Quiz waren er mooie prijzen zoals een taarten en echte wedstrijdballen. Dit allemaal mogelijk gemaakt door sponsor AB Bouw, die tevens lid is van de business club H.Z.V.V onderneemt.

Vanaf 19.30 uur speelden H.Z.V.V vrouwen 2 en vrouwen 3 een mini-toernooi 7 tegen 7 met gastploegen De Weide vrouwen 2, v.v Hoogeveen dames 12 combi en Olympia’28. Olympia’28 uit Hasselt won al haar wedstrijden en ging er met de taart vandoor.

Vrouwen 1 sloten de laatste training af met voetvolleybal en dat ging sommige speelsters zeer goed af. Sponsor Adis zorgde nog voor een attentie voor de vertrekkende speelsters, dit zal worden uitgereikt op de afsluitende feestavond.

Na afloop was er voor alle teams een drankje in de kantine en een WK Quiz met een taart voor de winnaar. Een zeer geslaagde avond met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren!

H.Z.V.V wenst Oranje en met namens Vivianne Miedema veel succes!

Door Henk Boer

Geef een reactie